Yavuzköy İlkokulu

Vizyon: Kendini sürekli yenileyen, okuyan, inceleyen, araştıran analiz ve sentezler yapabilen, bütün öğrencilerin akla ve bilime dayalı eğitim ortamında hayata ve bir üst öğrenime hazırlandığı; dünü bugüne, bugünü yarına bağlayan köprülerin kurulduğu; yönetici, öğretmen, personel, öğrenci ve velilerin elbirliğiyle çevrede bölgede ve ülkede etkin ve nitelikli bir model okul olmaktır.

Misyon: Atatürk ilke ve düşüncelerini benimsemiş, Bireysel farklılıkların önemsendiği bir ortamda, Dünya’da ve Türkiye’de tercih edilen, ülke geleceğine olumlu katkılarda bulunacak, Üretken, Yaratıcı, Sorumluluk sahibi, Bilimsel düşünceyi ön planda tutan beyinleri; En gelişmiş öğretim yöntemleriyle birleştirilmiş, Teknoloji destekli, Yabancı dil ağırlıklı ve Dünya merkezli eğitim ile yetiştirmektir.

Başarılar:

Saatler: 08:50-14:30
Isınma: SOBA
Yabancı Dil: İNGİLİZCE
Servis Bilgisi: Öğretmenlerimiz özel araçlarıyla ulaşım sağlamaktadır.
Sportif Etkinlikler: okuluzda halı saha bulunmaktadır.
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0256 461 2532

WEB - https://yavuzkoyilkokulu.meb.k12.tr

Adres - Yavuzköy/Köşk/AYDIN

Öğretim Şekli :TAM GÜN

Yerleşim Yeri - Yavuzköy Mahallesi Köşk/Aydın

Adres - Yavuzköy/Köşk/AYDIN

Ulaşım Aydın-Denizli karayolu 4.km ulaşım sorunumuz yoktur.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 5km